Sta je op het punt om je op te geven voor de spooktocht? Super! Houd je ook even rekening met onderstaande punten?

Leeftijdscategorieën:

  • *   6 tot en met 9 jaar (2,50 euro per persoon).
  • * 10 tot en met 12 jaar (2,50 euro per persoon).
  • * 13 tot en met 17 jaar (verlengde route: 5 euro per persoon).
  • * 18 jaar en ouder (verlengde route: 5 euro persoon).

Je wordt als groep ingedeeld binnen een leeftijdscategorie op basis van de leeftijd van de jongste deelnemer van de groep. Iedere deelnemer van de groep betaalt de entree die behoort bij de leeftijdscategorie waar de groep aan deelneemt. Is de jongste deelnemer 12 jaar of jonger? Dan is de groepsbijdrage 2,50 euro x het aantal opgegeven deelnemers. Is de jongste deelnemer 13 jaar of ouder? Dan lopen jullie als groep de verlengde route, en is de groepsbijdrage 5 euro x het aantal opgegeven deelnemers.

De spooktocht en de bijbehorende route is aangepast op iedere leeftijdscategorie. Zo is het voor de oudste twee leeftijdscategorieën (13 tot en met 17 jaar en 18 jaar en ouder) extra griezelig langs de verlengde route, en is het voor de jongste twee leeftijdscategorieën niet te eng!

De aanvangstijd is afhankelijk van de leeftijdscategorie en de hoeveelheid deelnemers. Deze informatie krijg je in de week voor de spooktocht te horen via de mail. Daarom is het van belang een juist e-mailadres op te geven. Heb je zelf geen e-mailadres? Vraag dan of je die van je vader of moeder mag gebruiken!

Alleen bij de twee oudste leeftijdscategorieën (13 tot en met 17 jaar en 18 jaar en ouder) is begeleiding niet verplicht. Ben jij degene die een groep opgeeft binnen één van deze leeftijdscategorieën? Vul jouw gegevens dan in als begeleider.

Als er minstens één deelnemer in de groep zit die 12 jaar of jonger is, ben je als groep verplicht om een begeleider op te geven van 20 jaar of ouder. Zonder begeleiders geen spooktocht!

Geef je je op als groep met minder dan 6 deelnemers? Dan kan het zijn dat je groep aangevuld wordt met andere deelnemers. Zo zorgen we ervoor dat de wachttijden zo kort mogelijk zullen zijn.

Let op: Dit jaar werken we met een automatische incasso. De groepsbijdrage wordt voorafgaand aan de spooktocht afgeschreven van het opgegeven rekeningnummer van de begeleider van de groep.

!! Per woensdag 7 maart is het niet meer mogelijk om het automatisch geïncasseerde entreegeld terug te vragen wegens gedane boodschappen en overige investeringen. Wel is het mogelijk om een andere naam door te geven. Gebruik hiervoor het telefoonnummer in de ontvangen mail.

Wegens het grote succes van vorig jaar hebben we dit jaar een maximaal aantal deelnemers. Wacht dus niet te lang met opgeven. Vol is vol!

Je kunt je uiterlijk opgeven tot en met zondag 4 maart!

INSCHRIJVING GESLOTEN