Ten eerste natuurlijk voor iedereen de allerbeste wensen en een gezond & sportief 2019 toegewenst!

Voor u ligt het programmaboekje van het zaalvoetbaltoernooi 2019 voor de JO-8 t/m JO-13 pupillen. Voor JO10 waren helaas niet voldoende teams aanwezig waardoor deze samengevoegd zijn met de JO11. Het toernooi is georganiseerd voor en door diverse voetbalverenigingen uit de Stellingwerven.

Evenals vorig jaar zullen we ook dit jaar weer proberen om dit inmiddels traditioneel evenement tot een succes te brengen. Het samenbrengen van alle teams, zalen, scheidsrechters en vrijwilligers is een enorme puzzel. De puzzel past soms net, en dat kan als consequentie hebben dat enkele teams vroeg uit bed moeten of iets langer moeten wachten. Ons belangrijkste doel is echter spelplezier en wij denken dat ons dat gelukt is met het programma zoals dat nu voor u ligt.

De finaledagen zijn op 26 Januari en 2 Februari. Met uitzondering van de JO8, komen alle teams op één van beide dagen nogmaals in actie. Neem daarom het programma goed door en schrijf de data vast in uw agenda. Voor de winnaars van de finalepoules geldt dat zij direct na afloop van de gewonnen finale de beker krijgen uitgereikt en er een kort fotomoment is. Dit is een wisselbeker dus moet op verzoek van de teamleiding weer ingeleverd worden.

Wij willen wel speciaal uw aandacht richten op de spelregels. Hier zijn een aantal wijzigingen ook naar aanleiding van de wijzigingen welke doorgevoerd zijn door de KNVB voor de verschillende leeftijdscategorieën.

Tijdens de wedstrijddagen streven we ernaar de uitslagen direct online te verwerken via onze website: www.zaalvoetbaldestellingwerven.nl.

We nodigen u van harte uit om foto’s te plaatsen en een kijkje te nemen.

We wensen alle deelnemers, leiders, scheidsrechters en alle vrijwilligers een leuk, sportief toernooi toe.

Namens alle organiserende verenigingen

Download het programmaboekje hier :