informatie/routebeschrijving V.V. GOMOS (i.v.m. wielerevenement)

Voor een ieder die de wedstrijd v.v. GOMOS – v.v. Olyphia aanstaande zondag met de auto gaat bezoeken, is het raadzaam om de navolgende informatie op te volgen. Vanwege een groot wielerevenement (De Acht van Noordenveld) is het lastiger om via een andere route dan de onderstaande het sportpark van v.v. GOMOS te bereiken.

Te volgen route:

Volg de route die door/langs het dorp Een leidt, ga richting Norg. Op de eerste (en enige) rotonde in Norg gaat u rechtdoor (de tweede afslag). Rij de Eenerstraat helemaal af totdat u bij een T-splitsing komt (tegenover zie je Tankstation/Garage Dorenbos). Ga links bij de T-splitsing en ga direct (na ca. 5-10m) rechtsaf de Kerkhofsdrift in (en rij langs Tankstation/Garage Dorenbos). Vervolgens gaat u na circa 200 meter linksaf (Kerkpad), na weer circa 200 meter slaat u rechtsaf (Schapendrift). Nadat u Sportpark Schapendrift gepasseerd bent, kunt u vervolgens na circa 100 meter rechtsaf slaan en komt u op ons parkeerterrein.

De verkeersregelaars bij de kruising Eenerstraat/Westeind/Langeloërweg (Tankstation/Garage Dorenbos) zijn er van op de hoogte dat het verkeer vanuit Noordwolde geadviseerd is om via deze route Sportpark Schapendrift te bereiken.

Route Noordwolde - Norg (Auto)

Hartelijk dank voor de medewerking!