sv Olyphia zoekt per direct Jeugdtrainers B1, C1 en E

sv Olyphia uit Noordwolde (Fr) zoekt, per direct, enthousiaste trainer(s)/coach(es) voor de B1, C1 en E jeugd. De B1 speelt 3e klasse, de C1 4e klasse en de E1 en E2 resp. 2e en 4e klasse.
Gretige groepen waar voetbal in zit, wat uitgedaagd moet worden in samenspel! Hoe? Door ze op technisch & tactisch niveau te verbeteren, motiveren en te ontwikkelen.

B en C
De trainer verzorgt de training in principe op dinsdag- en donderdagavond tussen 19.00 en 20.00u (of in overleg) en begeleidt de teams het liefst ook op de wedstrijddagen.
Het hebben van bv diploma TC3 is een pre, maar belangstellenden die dit diploma (nog) niet bezitten en/of de ambitie hebben zich te willen (gaan) ontwikkelen als trainer/coach zijn welkom. Wederzijdse verwachtingen kunnen we bespreken.

E
De trainer verzorgt de training in principe op maandag- en woensdagavond tussen 18.00 en 19.00u (of in overleg).
Het hebben van bv diploma Pupillentrainer is een pre, maar belangstellenden die dit diploma (nog) niet bezitten en/of de ambitie hebben zich te willen (gaan) ontwikkelen als trainer zijn welkom.

Voor meer informatie over deze functies:
Edwin Heijdra, jeugdcoördinator

Sollicitaties:
s.v. Olyphia, t.a.v. Voetbalzaken – Johnny Jansen, Postbus 4, 8390 AA NOORDWOLDE (FR) of per email jeugd@svolyphia.nl( (voorkeur).