Flevo Boys E3-Olyphia E1

Na de keurige overwinning vorige week op Genemuiden E3 gaan we vol vertrouwen naar Emmeloord waar Flevo Boys ons wacht als tegenstander. 

Olyphia is de bovenliggende ploeg, dat resulteert in het missen van een heleboel kansen maar ook in de 0-1 van Max. Flevo Boys komt terug tot 1-1, maar Olyphia weet opnieuw op voorsprong te komen door een goal van Yvar; 1-2. Met deze stand gaan we de pauze in. Gezien de verhoudingen hadden onze mannen echter ook dik voor kunnen staan. Maar wanneer de kansen niet verzilverd worden……. 

Flevo Boys doet na rust wat terug en komt weer op gelijke hoogte, maar ook geheel tegen de verhouding in op voorprong; 3-2 voor de gastheren. De mannen van Olyphia laten het hoofd niet hangen en gaan voor de gelijkmaker. Een goal van Selwin maakt dat we gelukkig toch met een punt naar Noordwolde vertrekken; eindstand is 3-3. 

Volgende week zijn de mannen vrij, waarna een week later de thuiswedstrijd tegen Heerenveen E2 op het programma staat; aftrap op sportpark Spokedam om 11.00 uur.