Een update zojuist vanuit de KNVB op onderstaand bericht

Goedemiddag Edwin,
Ik wil toch nog graag terugkomen op de onderstaande mail. Helaas is het nog steeds niet gelukt om de jaarprogramma’s op www.voetbal.nl te krijgen.

Daarom hierbij de link naar de Excelbestanden om toch zelf deze programma’s te kunnen maken:: Stel zelf je jaarprogramma samen!

Let op: Sportlink blijft in alle gevallen leidend!

Ik vertrouw erop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Vriendelijke groeten,
KNVB district Noord

 

De roosters zijn inmiddels gemaakt en aan de leiders verzonden om schema’s te maken. In alle gevallen, Sportlink blijft leidend en wees dus attent op alle wijzigingen die plaats kunnen vinden. De programma’s op de site van Olyphia zijn gekoppeld aan de KNVB en uptodate.

Klik op het team voor dit schema:
 
B1
C1
D1
D2
E1
E2
E3
F1
F2

================== voorgaand bericht ====================

Veel leiders maakten gebruik van de jaarprogramma’s die d.m.v. de door de KNVB beschikbare sjablonen aangeleverd konden worden. Voor rij-, wasschema’s e.d. Een prima middel om een jaaroverzicht samen te stellen. Voor data en tijden niet actueel daar die op het laatste moment aangepast kunnen worden. Voor een actueel wedstrijdoverzicht kan iedereen terecht op de site van Olyphia.

Veel leiders hebben al geïnformeerd naar de jaarkalender 2014-’15. Door het uitblijven hiervan op de KNVB District Noord site de vraag gesteld of deze kalenders nog kwamen. Onderstaand de reactie van de KNVB.

 

Goedemiddag,

Hartelijk dank voor je mail.

Het bestand, zoals dat voorgaande seizoenen werd verstrekt, wordt dit seizoen op een andere manier aangeboden. Er is geen Excel meer, maar er wordt via Voetbal.nl (per team) een jaarprogramma gepubliceerd.
Het lijkt nu nog te gaan om een laatste testfase. Via onze site www.knvb.nl wordt aangegeven dat deze mogelijkheid geopend is.

Voor nu: Nog even geduld!

Ik vertrouw erop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Vriendelijke groeten,
KNVB district Noord