Dinsdag 29 en Woensdag 30 april stond Sportpark Spokedam in het teken van de Olyphia Voetbaldagen 2014. Zestig kinderen (voetballertjes van Olyphia, maar ook van omliggende verenigingen Zandhuizen, SJO OFW en Oosterstreek, en een aantal die -nog- niet voetballen) hadden zich opgegeven voor dit evenement en deze talentjes stonden dinsdag al ruim op tijd te trappelen van ongeduld voor de poorten van het sportpark.

Er waren door de organisatie voldoende trainers opgetrommeld om in 6 groepen te gaan trainen en gekozen om jonge enthousiaste trainers de lead te laten nemen, ondersteund door ervaren trainer waardoor elke groep de aandacht had van 2 trainers. En deze jeugdige trainers hebben zich perfect staande gehouden.

Het programma was door de organisatoren met voldoende afwisseling van sport en spel samengesteld, hoewel de D en E jeugd toch vooral uitkeek naar blikspuit in het bos…
In de ochtend stonden de trainingen gepland en in de middag een stuk ontspanning met spel en ook weer fanatieke wedstrijden.
Dinsdag hebben we een half uur eerder het eindsignaal moeten geven als gepland omdat de sproei-installatie iets te vroeg in werking trad.

Op het terrein stonden ook een springkussen en voetvolleyveld. Vooral het springkussen had een enorme aantrekkingskracht op de kinderen tussendoor, maar ook op de broertjes, zusjes, vriendjes, vriendinnetjes etc. die een lijkje kwamen nemen. Maar na afloop van de beide dagen waren het niet alleen de jonge kinderen die zich daarop vermaakten, ook de trainers hebben zich er nog even op uitgeleefd.

En wat zo leuk is! Tijdens de laatste uurtjes was de organisatie al bezig met de Voetbaldagen 2015, hoe ze dat nog aantrekkelijker (???) konden maken. Dus noteer alvast en hou die periode maar alvast vrij in de meivakantie volgend jaar.

Organisatoren Jan Wiegman en Cor Lem bedankt!

Dank aan:

  • trainers Jeffrey Dijkstra, Twan Wiegman, Tim Niemann, Ben Wiersma, Leon Knol, Jarno Jager, Jeroen Daalmeijer, Johnny Jansen, Edwin Heijdra, Sjaak de Ruiter.
  • vrijwilligers kantine, lunch etc, Jentje Zuil, Wijnanda de Jong, Andrea Gorter, Christina Lem, Jennifer Melchers, Titia Kroon, Inge Otten en ieder die nu even nog vergeten wordt…

Maar vooral de kinderen die zich deze 2 dagen hebben ingezet en zonder hen is het niet mogelijk, van jong naar oud:

Techniek

Techniektraining


Andries Hogeling
Valerio Zwartkruis
Tygo Zuil
Kyano Beun
Sem Wiegman
Ruben de Jong
Kevin Gorter
Larissa Leffers
Aron Lem
Dylan Binnema
Lykle Wiegersma
Luuk Bakker
Do Lekx
Nick Bulk
Milan Scheenstra
Edgar de Ruiter
Gezamenlijke pauze

Pauze


Benjamin Boon
Sven Jongbloed
Jeffrey Zuil
Christiaan spiekhout
Milan Beun
Max Kroon
Rudolf Hogeling
Danisha Theocharis
Kyan Brouwer
Givano Martha
Nanda Oosterhof
Wesley Jager
Jorn Eijer
Wesley Leffers
Yvar Lem
Kat en muis

Kat en Muisspel


Ramon de Jong
Daan Westra
Merric McWhorter
Michel Oostra
Vincent Bergsma
Brent Krol
Steef Brouwer
Maxim Kakisina
Pascal Jongbloed
Nick Visser
Steven Bulk
Brian Gorter
Martijn Slootstra
Roy Schulting
Serena Boers
Gezamenlijke pauze (2)

Pauze


Melanie Leerling
Jaimy Kooij
Glenn Wiegman
Lars Dijkstra
Rianne Melchers
Lars de Vries
Niels Oosterhuis
Niels Verra
Jaap de Jong
Gideon Wiersma
Tygo Otten
Mike Leerling
Mick Bakker
Jorn de Vries

En na afloop staat dit klaar voor trainers en vrijwilligers:

BBQ

Ook nog even gebruik maken van…

Springkussen.JPG