Sponsoring ten behoeve van de dagelijkse gang van zaken wordt behartigd door de sponsorcommissie. Zij zijn onder andere verantwoordelijk voor het werven van nieuwe sponsoren, het onderhouden van de relatie met huidige sponsoren en het organiseren van sponsorbijeenkomsten.

Neem voor meer informatie contact op met een van de commissieleden, u kunt een bericht sturen via het contactformulier.

De sponsorcommissie bestaat uit:
* Jack de Vries: 06 50 88 46 14
* Jan Doodhagen: (0561) 43 15 96
* Mark Jubbega: 06 19 28 25 04
pr@svolyphia.nl

Bent u een ondernemer met ambitie? Bent u op zoek naar meer naamsbekendheid in Noordwolde en verre omgeving? Kortom, wilt u klanten ontmoeten in deze regio? Dan kunt u bij Olyphia ongetwijfeld vinden wat u zoekt.

We zijn namelijk een voetbalvereniging met ambities. We zijn met rond de 250 leden al de grootste voetbalvereniging in de nabije omgeving, maar we willen meer! Omdat zowel u als wij ambitie hebben, kunnen we elkaar goed helpen.
Bij ons kunt u namelijk tegen zeer gunstige tarieven uw naamsbekendheid vergroten.

Op deze site vindt u iets over het sponsorlidmaatschap en over de overige mogelijkheden die wij u te bieden hebben.
Bent u geïnteresseerd in één van deze mogelijkheden? Heeft u wellicht andere ideeën die niet vermeld worden? Heeft u nog vragen?
Neemt u dan a.u.b. via het contactformulier contact met ons op,