Yess, het is rond!!!
Volgend seizoen is er weer een damesteam bij de gezelligste club uit de regio!
Komend seizoen spelen we met een dames 7-tal mee in de na- en voorjaarsreeks van de competitie.
Ook een trainer, 3 leiders en een verzorger zullen hun opwachting bij dit, nu al zeer gezellige team, gaan maken!
Zojuist hebben al 7 van de (tot nu toe) 12 dames hun handtekening onder het contract geplaatst.
Trainen doen ze op de vrijdagavond, hetgeen de gezelligheid in onze kantine op die avond naar een nóg hoger niveau zal brengen. Ook bij de (thuis)wedstrijden zal er e.e.a. worden georganiseerd om het concept extra kracht bij te zetten.
Wij, als club, zijn enorm verheugd dat we dit mooie nieuws aan de vooravond van de zomerstop met jullie kunnen delen!!
Ben jij na het lezen van dit bericht ook enthousiast, of wil je nadere informatie omtrent ons damesteam of damesvoetbal? Neem dan contact op met Ageet (06-50888756) of stuur een bericht naar info@svolyphia.nl