Afgelopen zaterdag was de tweede keer dat vanuit Olyphia een spannende spooktocht georganiseerd werd.

Maar liefst 117 mensen lieten zich midden in de nacht vermaken door de ruim 35 spoken die daar zaten verstopt.
Het weer leek even tegen te gaan zitten maar pas bij het opruimen begon het echt te regenen, de tocht zelf was (op een paar diepe modderplassen na) droog gebleven.

De tocht was voor jong en oud, de jongste deelnemer was 6 jaar en de oudste wilde niet zeggen wat haar leeftijd was J. Voor de jongsten was de route en de intensiteit van de spoken aangepast aan de leeftijd, zodat het voor iedereen leuk kon blijven.

Pas na de pauze mochten de spoken écht los gaan en werd de route met ruim een kilometer verlengd. In het verlengde deel waren nog engere spoken te vinden.

De spooktocht werd georganiseerd door Elaine Tolman, Stef Westerhof, Marcella Nieuwland en Addo Damhuis maar kon absoluut geen doorgang vinden zonder de vele vrijwilligers zowel in het bos als in en om de kantine van Olyphia.
Namens de organisatie bedanken wij dan ook alle vrijwilligers, sponsoren en natuurlijk de deelnemers voor een top-avond!
Tot volgend jaar!

Via de pagina van Henk Diever zijn een boel leuke foto’s te vinden: https://myalbum.com/album/zFnAP6nQDdE2