Gestart met een heerlijk najaars zonnetje kwamen de mannen snel op een 1-0 voorsprong.
Koelbloedig en beheerst werd een aanval over rechts afgewerkt.
Binnen 10 minuten scoorde Oudehaske 2 maal zodat wij weer tegen een achterstand moesten aankijken.
Toch kwam het team ijzersterk terug, 2-2, 3-2, 3-3 met een fantastische goal van Julian als hoogtepunt.
Iedere aanval van Olyphia/ Old Forward was een doelpunt!
De thee smaakte redelijk met een 4-3 achterstand maar zoals het team liet zien was alles mogelijk…
Echter, in de 2e helft hadden wij niets meer in te brengen. Een monsterscore voor de tegenstander met dubbele cijfers waarin wij niet verder kwamen dan 4 tegendoelpunten.
De keurig leidende scheidsrechter moest terecht 15 minuten voor tijd 2 rode kaarten tonen.
De tegenstander , rechtsvoor, haalde verhaal na een overtreding en dacht dat dit gedaan moest worden met een duw tegen “Badr”… deze accepteerde dit niet.
Het opstootje was helaas een kleine smet op de wedstrijd.
Volgende week spelen de mannen de thuiswedstrijd in Wilhelminaoord om 14:00 uur tegen de nummer 3 van de ranglijst, Akkrum.
U bent uiteraard van harte welkom in de laatste thuiswedstrijd voor de winterstop.

Met vriendelijke groet,
Jan Puper