Olyphia speelde zondag thuis tegen een tegenstander die wisselvallig speelt deze competitie. De ene week dik winnen de andere week verliezen. In de afgelopen jaren had Olyphia de opponent vaker getroffen en veelal kansloos verloren, maar deze jaargang zijn de rollen omgedraaid. Olyphia speelt voor de bovenste plaatsen en de Groninger boys moeten naar beneden kijken. Olyphia speelde in de volgende opstelling. C van der Zande; Van Erp, Duker, Dolstra, Vrind; Kraakman, Bethlehem, Van Dinten; Veenstra, De Nekker en Stroop. Op de bank zaten Veldmeijer, Tolman, Jongbloed en Koopmans. Olyphia begon furieus aan de wedstrijd en zette vol druk op de toch vandaag wel zwakke tegenstander. Bethlehem veroverde de bal op een verdediger en kon vanaf de linkerkant vrij door op de keeper en dit was voor hem een koud kunstje 1-0. Hierna weer een dikke verdedigingsfout waarbij de speler van de boys de bal zelf klaar legt voor de Nekker die er 2-0 van maakt. De 3-0 werd gemaakt door Dolstra die de bal kon intikken nadat deze was blijven hangen na een vrije trap. De Boys konden er 1 fatsoenlijke aanval tegenover stellen, maar deze werd goed gepareerd door de keeper van Olyphia. De 3-0 ruststand was een magere afspiegeling van de verhoudingen, want deze had veel hoger kunnen uitvallen, maar o.a. Stroop, Veenstra en de Nekker misten dotten van kansen. Na rust speelde Olyphia de wedstrijd uit (vrije trap Kraakman) en intikker de Nekker naar goed voorbereidend werk van stroop betekenden 5-0. De eretreffer werd nog wel gemaakt door de boys, maar invaller Veldmeijer en aanvoerder Bethlehem bepaalden de einduitslag op 7-1. Een prima overwinning wat een 2de plaats op de ranglijst oplevert. Volgende week is Olyphia vrij. Op Zondag 13 November speelt Olyphia wederom een thuiswedstrijd en dan tegen het ook hooggeplaatste Ruinerwold.