Wederom winst voor JO 19 Olyphia/Old Forward

De 2e wedstrijd van het combiteam pakte verrassend goed uit.
Waar tijdens de bekerwedstrijd in en tegen Steenwijk met 10-3 verloren werd liet het team van Gerard nu zien waar zij tot in staat zijn.
Met Steijn terug op het doel (na een onhandige knuffel met een kettingzaag) en 9 vinger in gebruik weerde hij verschillende aanvallen van Steenwijk.
Een klinkende 4-3 overwinning op Steenwijk bewijst de progressie. Voetballend probeerde Steenwijk van alles maar door tegenstand van de verdediging en een lat die meewerkte bleef een 4e tegendoelpunt uit.
Mooi om te zien dat de sfeer en het voetbal er zo goed in zit. Iedere week zien we spelers beter worden. Posities zijn nagenoeg bepaald, trainer Gerard kan nu volop zijn aandacht geven aan andere voetbal technische zaken om het team beter te maken.
Donderdag 6 oktober spelen de mannen de zware thuiswedstrijd tegen Heerenveense Boys om 19:30 uur, wederom in Wilhelminaoord.

Jan Puper