Kansloze missie voor Combiteam Olyphia/OldForward

Vandaag speelden de mannen van JO 19 de zware wedstrijd tegen Gorredijk.
Zonder basisspelers Jesper, Nick en Coen maar met steun van een aantal invallers, waarvoor nog hartelijk dank, starten de mannen nog enigszins hoopvol aan de match. De tegenstander kwam vorig seizoen uit in de 1e klasse. Aangezien Gorredijk nu speelt met dispensatie spelers mogen ze niet uitkomen in de 1e klas. Althans zo is mij verteld door de leiding van Gorredijk. Jammer, voor beide teams zou het beter zijn geweest als zij uitkwamen in een klasse waar zij thuishoren.
Vanaf het begin was het krachtsverschil goed te zien. Aan de inzet heeft het niet gelegen, deze tegenstander was simpelweg een maatje te groot.
Een forse nederlaag gaat helaas de boeken in…

Het volgende sportieve treffen is zaterdag 29-10-2016 om 13:30 uur in en tegen Langweer.

Jan P