Flitsende start voor JO 19 in Jirnsum. 2-7

Geheel nieuw, 2 groepen samen met verschil in leeftijd van 15 t/m 18, vraagt om een gewenningsperiode.
Goed om als buren elkaar op te zoeken zodat spelers kunnen spelen in hun eigen leeftijds categorie. Vanaf dag 1 was de klik aanwezig, alsof ze al jaren samen spelen, De trainer boetseerde in amper een maand een team wat er nu lijkt te staan.
Nadat de eerste 2 beker wedstrijden verloren werden, speelden de mannen tegen BEW gelijk met 3-3.

Zaterdag 24 september was het competitie debuut voor de combinatie.
Onder aanvoering van een enthousiaste trainer Gerard van Voorst speelden de jongens JO 19 Jirnsum min of meer onder de mat. Een sprekende uitslag van 2-7 spreekt voor zich bij deze uitwedstrijd. Compliment aan de leiding van Jirnsum, de prima leidende scheidsrechter kende geen enkel probleem in dit sportieve treffen.
De sfeer in het combinatie team is prima, trainingsopkomst goed, dus komend seizoen kan sportief gezien een mooi seizoen worden.
Een genot om naar te kijken, zaterdag 1 oktober spelen de mannen de thuiswedstrijd in Wilhelminaoord om 14:00. U bent uiteraard van harte welkom!

Jan Puper