Vanochtend zijn op een zonovergoten Spokedam de Olyphia Voetbaldagen 2016 van start gegaan. Het jaarlijkse evenement wat inmiddels voor de 9e keer op rij (in verschillende vormen) georganiseerd wordt.

De organisatie van de activiteiten is dit jaar in handen van Freek Bekhof m.m.v. een aantal CIOS studenten en vrijwilligers van Olyphia.

60 kinderen in de leeftijd van 5 t/m 12 jaar vertoonden zich op het sportpark. Na zich aangemeld te hebben, in hun shirt gehesen te zijn en een bal ontvangen te hebben, waar ook hun naam op gezet werd (tijdens de 2 dagen zorgen voor hun eigen bal), kon een gezamenlijke warming-up gestart worden.

Na de warming-up gingen de gemaakte groepjes met hun begeleiders van start met de verschillende vormen en activiteiten die uitgezet waren. Dat het energie kostte was tijdens de lunch te zien, de stapels boterhammen slonken snel en er werd goed gegeten en gedronken. Die energie was ook weer nodig voor de middag.

De luch, drinken, fruit en snackrondes zijn ook dit jaar weer prima verzorgd door de kantine vrijwilligers.

Nadat de ‘Boterhammers’ zich nog even uitgeleefd hadden op het springkussen vertrokken zij naar huis en gingen de andere groepen weer vol aan de bak.

Aan de gezichten te zien was de eerste dag weer ruimschoots geslaagd!

Voor foto’s, volg deze link, of klik op onderstaande foto.

Voetbaldagealbumlink

Enne, we verheugen ons al stiekem op de 10e editie in 2017!!!