Olyphia C1 wist in hun laatste wedstrijd van de najaarscompetitie kampioen te worden in Steenwijk tegen Olde Veste C7. Der wedstrijd werd omgezet in een 0-6 overwinning en de C1 werd daarmee na 11 wedstrijden zonder puntverlies kampioen met een doelsaldo van 62 – 7.

Een terechte kampioen die na de wedstrijd in de bloemetjes gezet werden door de aanwezige bestuursleden André de Jong en Ageet Veldmeijer.

Leider René Bakker, trainers Jordy Smit en Leon Knol zijn supertrots op hun spelers Bastian Bonnema, Dylan Bel, Dennis Bosch, Melanie de Jong, Jorn de Vries, Mick Bakker, Tygo Otten, Tonny Blok, Yentl Bekhof, Melroy Diever, Erwin Klaver, Niels Oosterhuis, Lars de Vries, Glenn Wiegman en Robin Spikman.

Naast onderstaande foto’s kunt u voor foto’s (Wilco Smit) en film (André de Jong ) voor een compilatie van de afgelopen periode en kampioenswedstrijd naar onderstaande link:
FOTO’s EN VIDEO OLYPHIA C1

Leider, trainers en spelers, van Harte Gefeliciteerd