Een goed bespeelbaar veld, een enthousiaste trainer, voldoende ballen, drie keer per week warm douchen, de beschikking over representatieve wedstrijdkleding, na de wedstrijd iets eten of drinken in een verwarmde kantine, etc. Het is slechts een kleine greep uit de faciliteiten waar je als lid recht op hebt. Net als in het dagelijks leven heb je naast rechten ook plichten. Bij Olyphia is dat niet anders. Al bij de oprichting in 1928 is dit in de statuten van de vereniging vastgelegd. Dit met als doel om samen de vereniging draaiende te houden. Vele handen maken immers licht werk.

Wij kregen de afgelopen dagen van enkele mensen opmerkingen over de verkoop van loten. In het bijzonder over de bijgevoegde brief. Wij beseffen ons dat de communicatie omtrent de incasso duidelijker had gekund, waarvoor onze excuses. Het klopt dat wij niet zomaar mogen incasseren van iemands rekening. Dit zullen wij dan ook niet doen. Beter was geweest aan te geven dat het boekje een waarde van € 25,- vertegenwoordigt en dit uiteraard weer ingeleverd dient te worden. Bij het niet inleveren is een incasso pas aan de orde, maar wij gaan er vanuit dat het zover niet zal komen. Wij zijn ervan overtuigd dat ieder lid in staat is 25 loten te verkopen aan familie, vrienden, buren, collega’s of kennissen. Voor slechts € 1,- per lot kun je tenslotte hele leuke prijzen winnen. Indien meerdere gezinsleden een lotenboekje hebben gekregen, zullen wij hier coulant mee omgaan. Slechts een enkele keer per jaar doen wij een beroep op onze leden. Ondanks de ongelukkige communicatie is het uiteindelijke doel van deze actie niet veranderd; namelijk het genereren van inkomsten om de hierboven genoemde faciliteiten ook in de toekomst mogelijk te maken. Gelukkig zijn de meeste leden al begonnen met het verkopen van loten. Voor het jeugdlid welke de meeste loten verkoopt valt er een origineel shirt van zijn of haar favoriete club te winnen!

Laat zien dat je een echte Olyphiaan bent en laat je verantwoordelijkheidsgevoel spreken. Uiteindelijk profiteer je er zelf van!

Wij stellen jouw inzet dan ook zeer op prijs! Heb je nog vragen, stel ze gerust.

PR commissie SV Olyphia