De KNVB heeft vandaag de competitie-indeling voor het seizoen 2015-2016 bekend gemaakt. Olyphia zit opnieuw ingedeeld in de Friese kant, maar in tegenstelling tot vorig jaar hoeft Olyphia niet meer naar Groningen af te reizen. In plaats daarvan zijn enkele Drentse verenigingen de 2e klasse K komen versterken. Vergeleken met vorig jaar zijn er 6 nieuwe verenigingen bijgekomen: 2 degradanten uit de 1e klasse: VKW  en vv Steenwijk. 3 promovendi, te weten: vv Lemmer en DTD uit de 3e klasse A, vv Beilen uit de 3e klasse B. Daarnaast komt vv Ruinerwold over uit de 2e klasse L. Olyphia mag zich dit seizoen dus opnieuw opmaken voor de derby tegen vv Steenwijk, ook de derby tegen FC Wolvega blijft op het programma staan. De indeling ziet er nu als volgt uit:

1. vv Beilen
2. DTD (Jelsum)
3. sc Emmeloord
4. LAC Frisia 1883 (Leeuwarden)
5. GAVC (Grou)
6. Lemmer
7. LSC 1890 (Sneek)
8. MKV (Leeuwarden)
9. Olyphia
10. ONB (Drachten)
11. Ruinerwold
12. Steenwijk
13. VKW (Westerbork)
14. Fc Wolvega

Het speelschema wordt later door de KNVB bekend gemaakt!