Zaterdagvoetbal Senioren Olyphia -update-

Voor het seizoen 2015-2016 heeft Olyphia definitief Olyphia 2 ingeschreven om op zaterdag te voetballen. Er is gebleken dat de behoefte er is om op zaterdag de competitie te spelen om evt zondag makkelijker o.a. het 1e te steunen.

Olyphia staat open voor de maatschappelijke omstandigheden en behoeftes. De signalen van senioren om op zaterdag te willen voetballen kunnen en willen we niet negeren. We zijn een sportvereniging die zoveel mogelijk wil bieden. En de ruimte voor voetbal willen we geven.

Olyphia biedt het 2e elftal nu de mogelijkheid om op zaterdag te voetballen en zal meer initiatieven hieromheem alleen maar toejuichen en nieuwe of terugkerende leden willen begroeten!

Als we met zijn allen de schouders eronder zetten moet dit zeker kunnen slagen en bijdragen aan een stabiel en groeiend Olyphia.