Wedstrijd sc Heerenveen-Volendam verplaatst naar Koudum!

De onlangs aangekondigde wedstrijd tussen sc Heerenveen en Volendam op 11 juli as. wordt niet gespeeld op het terrein van Olyphia. Door het behalen van de play offs duurde het seizoen voor Heerenveen ruim een week langer dan gepland en wordt er een week later begonnen met de voorbereiding. Hierdoor worden er minder oefenwedstrijden dan normaal gespeeld. De clubs waar Heerenveen contractuele verplichtingen heeft gaan hierbij voor. Om deze reden wordt deze wedstrijd gespeeld in Koudum. Aangezien wij vorig jaar een zeer goede indruk hebben achtergelaten is dit jammer voor zowel Heerenveen als Olyphia. Heerenveen heeft echter aangegeven in de toekomst zeker weer een beroep te doen op de accommodatie en organisatie van Olyphia.