De vrijwilligerswervingscampagne van onze vereniging is zeer succesvol verlopen. De belavonden hebben ongeveer 100 leden opgeleverd die interesse hebben getoond in het doen van vrijwilligerswerk. Een deel van de leden geeft aan zich incidenteel in te willen zetten. Anderen tonen interesse in structurele taken.

De vrijwilligerscommissie bestaande uit Jos de Klein en Justin van der Walle die, aan de hand van de cursus Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd van Sport Fryslan en SportDrenthe, in actie is gekomen, is zeer tevreden over het resultaat. Door deze actie is weer gebleken dat de onze vereniging niet alleen op sportief maar ook op het gebied van vrijwilligers een bloeiende vereniging is!

Op korte termijn wordt met alle nieuwe vrijwilligers contact gezocht om kennis te maken. Ons wervingsteam heeft niet alle leden kunnen spreken. Bent u nog niet benaderd, maar wilt u wel graag iets betekenen voor de club, neem dan contact op met Jos de Klein.

Het Bestuur bedankt de Vrijwilligerscommissie en het belteam en sponsor Agriton, die met hun fantastische inzet deze actie tot een succes hebben gemaakt.

DSC00621 (1) DSC00620 DSC00619 DSC00617