De vrijwilligerswervingscampagne van onze vereniging is voortvarend van start gegaan. De eerste belavond heeft al meer dan 50 leden opgeleverd die interesse hebben getoond in het doen van vrijwilligerswerk. Een deel van de leden geeft aan zich incidenteel in te willen zetten. Anderen tonen interesse in structurele taken.

De vrijwilligerscommissie bestaande uit Justin van der Walle en Jos de Klein die, aan de hand van de cursus Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd van Sport Fryslan en SportDrenthe, in actie is gekomen, is zeer tevreden over het voorlopige resultaat. Sponsor Agriton faciliteert de ruimte waar een groep van 10 enthousiaste bellers maandag de eerste leden gebeld. Ook de komende dagen worden leden nog benaderd. Na afloop van de actie wordt met alle nieuwe vrijwilligers contact gezocht om kennis te maken.

DSC00621 (1) DSC00620 DSC00619 DSC00617