Olyphia verloor gisteren na 2 goede wedstrijden van Lsc 1890 uit Sneek. De club die 125 bestaat leek iets gemotiveerder om de drie punten binnen te halen. De eerste tien minuten waren nog wel voor Olyphia waar van Luik en de Nekker een kans kregen. daarna nam Lsc al snel het initiatief over. Het kreeg goede kansen, maar faalde in de afwerking. Olyphia leek de rust te halen met 0-0, maar toch scoorde Lsc een goal, met het nodige geluk, want een speler van Olyphia raakte het schot aan zodat keeper van der Zande kansloos was. 2 minuten mocht Hankel aanleggen voor een vrije trap en ook Olyphia had het nodige geluk, want ook deze vrije trap werd door de muur geraakt zodat de keeper van Lsc ook kansloos was. De 2de helft liet Lsc er geen gras over groeien wie de punten ging pakken vandaag en via twee goals liep het uit na 3-1. Op het betonveld van Lsc, waarschijnlijk 1 van de slechtste velden in het noorden kon Olyphia maar moeilijk in haar spel komen en werd er afgesloten met een terecht verlies. Volgende week een belangrijke wedstrijd tegen Velocitas.