Olyphia verloor zondag de thuiswedstrijd tegen Onb. De enige goal viel in de 44ste minuut door een penalty die feilloos werd binnengeschoten door Marco Biegel. Olyphia was de gehele wedstrijd de bovenliggende partij, maar kon hier maar weinig mee. Er werden maar 1 a 2 kansen gecreëerd en dit waren ook nog lastige mogelijkheden.  Het gemis van Tim Bethlehem en Wilco van Luik leek ook mee te spelen. Olyphia speelde veelal de lange bal en deze was meestal voor de keeper van de gasten.

Olyphia speelde de eerste 10 minuten redelijk en kreeg een kansje via de Nekker en een kans via Hankel die een vrije trap mocht nemen op de 16. De rest van de eerste helft was het vooral een slag op het middenveld. In de 44ste minuut moest de verdediging van Olyphia ingrijpen ten koste van een penalty die onhoudbaar werd ingeschoten. In de tweede helft probeerde Olyphia het wel, maar hield de stugge ploeg Onb goed stand. Eerlijkheidshalve moet ook gezegd worden dat Olyphia niet goed voetbalde en geen 1 uitgespeelde kans creëerde. Olyphia speelt volgende week weer een belangrijke wedstrijd uit tegen Mkv Leeuwarden.

Opstelling
van der Zande