Zondag staat DE derby van Weststellingwerf op het programma. Terug van 3 jaar weggeweest. Drie jaar terug werd het 1-1 in Wolvega. Beide ploegen hebben wat recht te zetten na een verlies in de eerste wedstrijd. Olyphia moet het deze wedstrijd jammerlijk genoeg stellen zonder Jakko Veenstra en Tim Bethlehem. Beiden overgekomen van Wolvega zijn nog niet fit genoeg om te spelen. Tim is bijna weer van de partij, en zal eerdaags weer aansluiten. Jakko heeft nog wat langer de tijd nodig. De rest van de selectie is fit. Wilco van Luik is dus ook weer van de partij. Gerwin Duker zit elders en is niet in staan om te spelen. Volgens de berichten zal het zondag lekker weer worden en hopen beide teams natuurlijk op veel toeschouwers. Aanvang 14.00 op het sportpark in Wolvega.