Olyphia – Grc Groningen

Na een niet al te beste voorbereiding moest Olyphia het thuis openen tegen Grc. Grc op voorhand een titelkandidaat op papier bleek ook op het veld een prima ploeg te zijn. Grc was de gehele wedstrijd de bovenliggende partij, maar had moeite met scoren en van der Zande (keeper) had een prima dag vandaag. Vlak voor rust kwam Olyphia zelfs op voorsprong, want uit een vrije trap van van der Laan kopte Koopmans raak. Een prima goal. Voor rust had Olyphia alles nog onder controle. Kansjes voor GRC via Lulofs en Alt waren er wel, maar Olyphia haalde met 1-0 de rust. Na rust schakelde de tegenstander nog een tandje bij en Olyphia leek kapot gespeeld. Uiteindelijk werd het 1-3.

Opstelling Olyphia:

Christiaan van der Zande;
Kevin de Jong, Danny Bijlsma, Gerwin Duker en Bert Veenstra;
Remon Hankel, Albert van der Laan  (60ste Ruud van Erp), René de Nekker en Mark Koopmans;
Ron Bethlehem en Kevin Capello;
Er werden deze wedstrijd geen kaarten uitgedeeld.