Sportpark ‘Spokedam’ is op 5 juli 2014 het decor voor Strobalentoernooi. Een uniek evenement dat zich afspeelt in Noordwolde. Het is een toernooi waarbij op velden wordt gespeeld van 20 bij 40 meter door teams van vijf spelers (4 veldspelers en 1 keeper). Er wordt gespeeld tussen de strobalen. Zowel mannen als vrouwen van alle niveaus kunnen meedoen. Het inschrijfgeld bedraagt 30 euro per team. Er is de hele dag gezelligheid en muziek.
Naast het voetbaltoernooi, is er ‘s avonds ook een gezellig feest in een grote feesttent.

Voor dit toernooi zijn wij op zoek naar heren en dames teams.

Het bestuur van de s.v. Olyphia is niet alleen trots op alle vrijwilligers die het mogelijk maken dat deze happening plaats kan vinden maar zijn ook trots op de teams die dit feest met veel vreugde mee willen maken. Naast het voetbaltoernooi zullen er ook een aantal andere dingen worden georganiseerd. Meer hierover vind u in het programma op de speciale strobalentoernooi-site. Leuke prijzen zijn in ieder geval te winnen.

Om alles in goede banen te leiden adviseren wij u, bij aanmelding voor het toernooi (gebruik hiervoor de inschrijving op de strobalentoernooi-site), om de gedragsregels goed door te lezen en dit aan een ieder van uw team bekend te maken.

De commissieleden en alle vrijwilligers wensen iedereen een sportief toernooi en een grandioos feest toe.