Aangezien het aantal scheidrechters gestaag afneemt en de jeugd (gelukkig) groeit zijn wij op zoek naar mensen die enkele keren per jaar een wedstrijd(je) op zaterdagmorgen of -middag willen fluiten.
Vaders en/of moeders, broers en/of zussen, kennissen, vrienden en/of vriendinnen, kortom mensen die meehelpen om de jeugd te laten voetballen.

Een kleine moeite, een groot gebaar!

Tegelijkertijd een wedstrijd fluiten, Olyphia ondersteunen en ook zelf lekker bezig zijn!

Meld je aan bij Wouter Bekhof, 0648939938 of stuur een mail naar info@svolyphia.nl. Wij willen het liefst met veel mensen een lange termijn planning maken, zodat iedereen af en toe eens fluit en u ruim van te voren weet wanneer u het genoegen mag smaken een wedstrijd te leiden.

Bij voldoende belangstelling kunnen we ook in-house een scheidsrechterscursus organiseren.

Jeugd op de middelbare school kunnen op deze wijze ook uren maken voor hun maatschappelijke stage, schroom dus niet de fluit op te pakken!

Alleen met uw steun kunnen wij de wedstrijden doorgang laten vinden en de jeugd dus laten voetballen.

Scheidsrechterscommissie Olyphia