… Olyphia! En wel op veld 2. Op bijgaande foto ziet u de in de afgelopen maanden aangebrachte verlichting van veld 2 branden. Kort geleden is er getest na een aanpassing van de groepen en zekering of het licht zou branden. En jawel!

Een lang gekoesterde wens gaat daarmee in vervulling om ook in de wat donkerder dagen een avondwedstrijd te kunnen spelen. Het vergroot de mogelijkheden en ook aantrekkingskracht van Olyphia.

We danken daarvoor een ieder die zich op enige wijze (en er zijn er die er behoorlijk wat vrije uurtjes in hebben gestoken) ervoor heeft ingezet deze realisatie mogelijk te maken! Namens de gehele vereniging dank!

Wilt u onze aanwinst eens met eigen ogen aanschouwen?
Maandag 17 februari 19:00 uur speelt de C1 een wedstrijd o.l.v. Jordy de Jong tegen de C2 van SJO J.V. Oostenburg.