Zoals jullie al hebben gemerkt is de site vernieuwd. Iets vlotter, iets frisser en vooral veel dynamischer. We hebben vooral voor ogen om snel aanpassingen te kunnen doen en hebben daarom iets minder naar maatwerk gekeken.

Per elftal willen we meer zaken gaan bijhouden en tonen. Daarnaast zal straks het wedstrijdprogramma frequent te vinden zijn en altijd up to date zijn door de koppeling via de KNVB. We hopen vooral dat u de informatie die voor u van belang is snel kunt terugvinden.

Er moet nog een hoop aan gebeuren, dus het kan best zijn dat er op sommige plekken niets wordt getoond of dat het nog niet volledig is. De komende weken zullen we hiervoor zorgen. Ook u kunt bijdragen door ons van informatie en/of foto’s (bv de kampioensfoto’s uit de historie -vermeld dan wel welk team en wanneer kampioen, bv voorjaar 2003, seizoen 1995-1996) te voorzien, u kunt hiervoor het contactformulier gebruiken. Maar dat geldt ook voor actuele informatie, verslagen etc. Door de leden voor de leden! We nodigen u van harte uit voor input.

Daarnaast is het belang van diverse sociale media voor het bereik van de informatie groot. Zoals de Facebook pagina die de webloze periode iedereen snel van informatie kon voorzien (langs deze weg dank daarvoor!) en een blijvertje moet zijn. Met name door de snelle toegankelijkheid kunnen Facebook en/of Twitter zeer actuele informatie verspreiden.

Gr.
De ‘Webcreateurs’