Maandagavond 17 februari is de allereerste wedstrijd gespeeld met kunstlicht op Sportpark Spokedam.
Om 19:00u floot scheidsrechter Jordy de Jong, onder ogen van redelijk wat publiek, voor de aftrap van de wedstrijd Olyphia C1 – SJO J.V. Oostenburg C2 (JVO). Beide ploegen spelen in de 2e klasse.

De ploegen waren elkaar al tegengekomen op het Indoor Soccer toernooi en daar was al gebleken dat ze redelijk aan elkaar gewaagd zijn. Ook nu ging het gelijk op, al waren de beste kansen voor Olyphia. Voordat in de 29e minuut door Jeffrey Dijkstra gescoord (1-0) werd door een afstandsschot had Jarno van der Helm zijn inzet even ervoor al door de keeper gekeerd zien worden.
Op slag van rust rondde Jesse de Weert een aanval doeltreffend af, 2-0. Dit na enkele ogenblikken eerder de keeper omspeeld te hebben en voor open doel een snoeihard schot op de paal te zien spatten.

Tijdens de rust werd met name de ploeg van JVO op scherp gezet en Olyphia was voorbereid op een stormloop.
Vanaf de aftrap probeerde JVO het wel maar strandde vaak halverwege de helft van Olyphia of vond keeper Ricardo de Puijsselaar als eindstation. In de 40e minuut werd het al snel 3-0 voor Olyphia nadat een afgeslagen aanval door Jeffrey Dijkstra alsnog tot doelpunt gepromoveerd werd.
Daarna werd het spel van beide kanten slordiger, ook omdat JVO in hoog tempo bleef wisselen, en er meer gegokt werd op de lange bal of eigen succes. Beide ploegen konden geen echte kansen meer creëren.

Na 70 minuten werd er afgefloten en was winst tijdens de eerste lichtwedstrijd bij Olyphia een feit.

De volgende spelers kwamen in actie: Ricardo de Puijsselaar, Nick Doodhagen, Alwin Ent, Leonie de Weert, Joeri Delfsma, Eva de Jong, Luc Bos, Yuri Mereu, Jesse de Weert, Jarno v/d Helm, Jeffrey Dijkstra en Julian Boers.

2014-02-17 C1-2 2014-02-17 C1-1