Voorbeschouwing

NOORDWOLDE – Olyphia speelt morgen (zondag 16 februari) de belangrijke wedstrijd thuis tegen Drachten. Als de velden het toelaten kan Olyphia een mooie slag slaan in de strijd tegen degradatie.
Olyphia beschikt over een fitte selectie en alleen de geschorste Kevin de Jong kan niet meedoen omdat hij de vorige zondag zijn vijfde gele kaart van het seizoen pakte. Bert Veenstra zit nog in het buitenland. Olyphia heeft het de laatste jaren altijd lastig tegen Drachten. Drachten staat op dit moment onder Olyphia, maar de mannen in het groen-wit hebben de laatste drie wedstrijden van Drachten verloren. Met name het fysieke spel van de tegenstander is altijd een probleem voor Olyphia. Eerder dit seizoen in Drachten werd het 2-1 voor de thuisploeg. Wilco van Luik maakte toen de treffer.
Olyphia zal morgen alle zeilen moeten bijzetten om de 3 punten in eigen huis te houden. Als het wint maakt het een mooie sprong op de rangrijst en dit zorgt voor lucht. De wedstrijd begint om 14.00 uur op sportpark Spokedam.

Voorbeschouwing overgenomen van http://www.tweenul.nl