Olyphia speelde dinsdagavond 28 januari een oefenwedstrijd tegen SC Emmeloord. Een goede wedstrijd om ervoor te zorgen dat er ook in de 2de klasse weer eens punten worden gepakt. Op de eerste 10 minuten van de 1e helft na was Olyphia een klasse beter.
Olyphia was ook dodelijk effectief. Vier kansen werden drie goals. Van Luik tikte een voorzet van Boers binnen. Daarna scoorde Rene de Nekker twee keer op goede steekpasses van Hankel en S de Nekker. Toen net na rust Rene de Nekker alleen op goal af kon en de keeper verschalkte met een stift liet Olyphia de teugels vieren.
Ook de vele wisselingen werkten niet in het voordeel. SC Emmeloord scoorde vier keer in een half uur en zo werd het 4-4.
Olyphia speelt zondag uit tegen Wacker. Olyphia moet winnen van de nummer laatst om uit de echte gevarenzone te blijven.

Verslag integraal overgenomen van tweenul.nl